Home » Winkel » Startersets » E-sigaretten lager dan 40 watt

Toont alle 8 resultaten

Product filter
Placeholder
Sluiten

Startset – Blu

 9,95

Deze set wordt geleverd zonder POD’s, u kan de POD’s apart aanschaffen. De batterij heeft een interne capaciteit van 350mAh en kan worden opgeladen middels de bijgeleverde micro USB kabel.

Placeholder
Sluiten

C601 Startset – Justfog

 19,95
Groen
Oranje
Wit
Zwart

De Justfog C601 is een POD stijl e-sigaret met een ingebouwde 650mAh batterij en een hervulbare cartridge. De C601 is zeer geschikt voor de beginnende damper die hoge nicotinegehaltes dampt.

Placeholder
Sluiten

Zero Startset – Vaporesso

 26,95
Blauw
Fireball
Rainbow
Rood
Stormy
Velvet
Wit
Zilver / RVS
Zwart

De Vaporesso Renova Zero startset is een innovatieve, All-In-One POD E-sigaret die gebruik maakt van een push-to-fill systeem en automatische temperatuurregeling. De Vaporesso Zero bestaat uit een ingebouwde batterij van 650mAh en een hervulbare POD van 2ml.

Sold out
Placeholder
Sluiten

Prefilled Startset – Blu

 19,95

Dit POD systeem is ontwikkeld door het merk Blu. De E-sigaret wordt geleverd inclusief vier POD’s, iedere POD heeft een capaciteit van 1.5ml E-liquid. De interne batterij heeft een vermogen van 350mAh en kan worden opgeladen middels de bijgeleverde micro USB kabel.

Sold out
Placeholder
Sluiten

Minifit Startset – Justfog

 16,95
Blauw
Brons
Rood
Zilver / RVS
Zwart

Zeer kleine POD-stijl e-sigaret geschikt voor de beginnende damper. Beschikt over een ingebouwde 370mAh batterij en een 1.5ML navulbare cartridge. Door het kleine formaat zeer eenvoudig mee te nemen in uw broekzak.

Placeholder
Sluiten

Qpod Startset – Justfog

 29,95
Groen
Rood
Zilver / RVS
Zwart

De Qpod is een eenvoudige E-sigaret die werkzaam is op een POD systeem. De startset wordt standaard geleverd met een POD (1.9ml) en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Placeholder
Sluiten

Compact 16 Startset – Justfog

 49,95
Rood
Zwart

Deze startset van Justfog heeft de beschikking over een 1400mAh batterij en de Q16 Pro clearomizer. De clearomizer kan worden gevuld met maximaal 2ml E-liquid. De startset is beschikbaar in twee creatieve designs.

Placeholder
Sluiten

Q16 Pro Startset – Justfog

 32,95
Blauw
Roze
Zilver / RVS
Zwart

De Justfog Q16 Pro is de vernieuwde versie van de q16 startset van Justfog. De Q16 Pro beschikt over een top-fill vulsysteem en heeft een batterij van 900mAh. De Justfog Q16 Pro e-sigaret is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.