Home » Winkel » Startersets » Justfog e-sigaretten

Toont alle 5 resultaten

Product filter
Placeholder
Sluiten

C601 Startset – Justfog

 19,95
Groen
Oranje
Wit
Zwart

De Justfog C601 is een POD stijl e-sigaret met een ingebouwde 650mAh batterij en een hervulbare cartridge. De C601 is zeer geschikt voor de beginnende damper die hoge nicotinegehaltes dampt.

Sold out
Placeholder
Sluiten

Minifit Startset – Justfog

 16,95
Blauw
Brons
Rood
Zilver / RVS
Zwart

Zeer kleine POD-stijl e-sigaret geschikt voor de beginnende damper. Beschikt over een ingebouwde 370mAh batterij en een 1.5ML navulbare cartridge. Door het kleine formaat zeer eenvoudig mee te nemen in uw broekzak.

Placeholder
Sluiten

Qpod Startset – Justfog

 29,95
Groen
Rood
Zilver / RVS
Zwart

De Qpod is een eenvoudige E-sigaret die werkzaam is op een POD systeem. De startset wordt standaard geleverd met een POD (1.9ml) en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Sold out
Placeholder
Sluiten

Compact 16 Startset – Justfog

 49,95
Rood
Zwart

Deze startset van Justfog heeft de beschikking over een 1400mAh batterij en de Q16 Pro clearomizer. De clearomizer kan worden gevuld met maximaal 2ml E-liquid. De startset is beschikbaar in twee creatieve designs.

Placeholder
Sluiten

Q16 Pro Startset – Justfog

 32,95
Blauw
Roze
Zilver / RVS
Zwart

De Justfog Q16 Pro is de vernieuwde versie van de q16 startset van Justfog. De Q16 Pro beschikt over een top-fill vulsysteem en heeft een batterij van 900mAh. De Justfog Q16 Pro e-sigaret is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.